Installation av laddboxar
December 10, 2021

Car Charge vinner upphandling av system för elbilsladdning på BRF Tott Åre

Car Charge tog hem anbudet av en multiinstallation omfattande 20 laddpunkter hos bostadsrättsföreningen Tott House på anrika Tott i Åre för ett par veckor sedan. Installationen omfattade en kvalitetssäkrad lösning med produkter från Charge Amps som har installerats rekordsnabbt för att möta det skriande behovet av elbilsladdning i fjällen.

Car Charge har haft ett eskalerande högtryck av installationer under hela hösten och man ser en tydlig trend att alla som står inför att byta bil överväger att gå över till elbil. Det har gjort att behovet av laddning i hela landet har tagit rejäl fart.

-       Efter förra vintern blev det uppenbart att det fanns behov av att snabbt hitta lösningar för svenska turister som vill åka elbil till fjällen. Installationen på Tott i Åre är den första som Car Charge gör utanför Stockholm / Mälardalen och det tycker vi är kul, säger Michael Nordlind, VD för Carcharge Sverige AB.

 

Bostadsrättsföreningen Tott House har under en längre tid funderat på att installera elbilsladdning och inför vintersäsongen ville man ha en säker och trygg laddning på plats. Installationen är gjord i Tottsvarmgarage och laddning görs via EasyPark appen.

-       Förutom en trygg och säker installation var det viktigt för oss med bra produkter och leverans innan vintersäsongen. Car Charge hade ett professionellt bemötande och kunde leverera och installera så snabbt som vi önskade utan att tumma på kvaliteten. Lösningen har testkörts och allt är över förväntan. Vi är så glada att vi valde vår helhetslösning via Car Charge, säger ElisabethJärvheden projektledare för lösningen på brf Tott House.

 

Car Charges lösning för Tott Åre innebär att de övervakar systemet och hanterar alla betalflöden för att underlätta och göra det så enkelt som möjligt för bostadsrättsföreningen.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Michael Nordlind, VD och partner Car Charge Sverige AB

070-566 1980, michael@carcharge.se

www.carcharge.se

 

Elisabeth Järvheden, Projektledare, Brf Tott House

070-889 3427, elisabeth.jarvheden@gmail.com

 

 

Om CarCharge Sverige AB

Car Charge fokuserar på att leverera kompletta lösningar förelbilsladdning till kunder som vill att det ska vara säkert och enkelt. Det inkluderar att ta ansvar för produkter, installation och betallösningar. Car Charge utför installationer av elbilsladdning för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och kommersiella fastigheter. Man är märkesoberoende av laddboxar, tillbehör och installationsmaterial men rekommenderar och installerar gärna produkter från CTEK, Ep-spot, GARO, Easee, ChargeAmps och Zaptec.

Car Charge har ett showroom på Rinkebyvägen 11A i Danderyd.